Xiquetes que no tenim ni puta idea


5-Xiquetes
5-Xiquetes (3)
5-Xiquetes (2)
5-Xiquetes (1)
5-Xiquetes (5)
5-Xiquetes (4)
5-Xiquetes (7)
5-Xiquetes (6)

SINOPSI

“Xiquetes que no tenim ni puta idea” és una xarrada d’una àrbitra de futbol amb motiu de la presentació d’un llibre que relata les seues experiències en l’esport rei. Patrícia ens explicarà com hi va començar, els obstacles que va haver de superar i els abismes que, després de quinze anys de professió, encara s’obrin sota els seus peus.

Atrapats per la seua espontaneïtat, sense adonar-nos-en, passarem a formar part de la seua vida.
Però aquest monòleg tragicòmic no solament parla de futbol… o és que una dona que es dedica a l’esport pot parlar solament d’esport?

VALORS PEDAGÒGICS

L’espectacle treballa al voltant de la igualtat i els estereotips de gènere. Amb este propòsit, dediquem la major part del text a demostrar que la 1a generació educada en democràcia ha aplegat a l’edat adulta amb enormes diferències de gènere que no deuen repetir-se més. Sobretot, quan en les noves generacions es percep un retrocés en l’equilibri de forces, un abandó de la llibertat personal a les relacions entre gèneres (primeres parelles) i una preocupant pervivència i tolerància dels micromasclismes per part de les i els adolescents.

Una reflexió sobre qui som i com ens ha construït l’entorn en el qual hem crescut, perquè els alumnes s’adonen de la responsabilitat civil que tenen en la construcció d’unes normes de convivència més justes i igualitàries.

FITXA TÈCNICA

Xiquetes que no tenim ni puta idea
Companyia Els Indecents
Espectacle en valencià i castellà
De 12 a 16 anys: ESO
De l’11 al 15 de febrer del 2019
1 funció diària a les 10.30 h

VÍDEO EN CASTELLÀ

MATERIAL PEDAGÒGIC

Dossier pedagògic – Xiquetes que no tenim ni puta idea – valencià

Dossier pedagógico – Niñas que no tenemos ni puta idea – castellano