Som_riure 2017


logo somriure 2017

Amb un Som_riure arriba la primavera

Som_riure és una mostra de teatre dirigida al públic jove i adult que pren com a denominadors comuns l’humor i la comèdia. Enguany hem volgut proposar una programació més espectacular i màgica, però sense oblidar qui som i cap a on ens dirigim. Una mescla d’humor, música, màgia, teatre i el plus del nostre propi caràcter valencià.

Aprofitarem per a estrenar i presentar-vos l’última producció de L’Horta Teatre i Eventime Producciones, Las 3 cerditas, un musical dirigit al públic familiar divertit, fresc, atrevit, amb molt de ganxo, i que ben segur que saciarà la fam voraç de grans i menuts.

La programació d’enguany es reparteix en tres caps de setmana consecutius: dissabte 29 d’abril, dissabte 7 i diumenge 13 de maig.

Les bones dades obtingudes en la passada edició del Som_riure confirmen el bon acolliment del festival per part de públic i la seua fidelització malgrat les dificultats en què es troba immers el món de la cultura general i del teatre en concret.

logo-salalhorta-color-somriure-2016

Aquesta 8a edició continua amb la línia de treball de les edicions anteriors, espectacles plens d’humor, sàtira i crítica social amb un mateix objectiu: que els espectadors passen una bona estona i isquen de Sala L’Horta amb un gran Som_riure.

Sala l’Horta

c/ Sant Martí de Porres, 17, 46026 València (Castellar-Oliveral)

tel.: 96 375 96 43 i 96 375 11 47

www.lhortateatre.com

Venda d’entrades i abonament a:


abonaments Som_riure 2017

las 3 cerditas cartel provisional-mini

Las 3 cerditas

“Un musical que dará que aullar”
de L’Horta Teatre i Eventime Producciones amb Nelo Gómez, Rebeca Artal, Laura Salcedo, Victoria Mínguez i Ramon Ródenas.

Dissabte, 29 d’abril, a les 19 h

Las 3 cerditas és una coproducció de L’Horta Teatre i Eventime Producciones amb direcció i text de Roberto García. Un espectacle musical per a públic infantil i familiar que posarà en escena una sorprenent i divertida revisió del clàssic infantil Els tres porquets. En la nostra proposta, el llop serà un ídol de la cançó i les tres porquetes, les seues fans número u. El banquet, per tant, estarà servit. No obstant això, més d’una sorpresa en aquesta trepidant aventura farà que res succeïsca segons el previst.
La nostra actualització vibrant del conte tradicional comptarà amb cinc intèrprets i una escenografia que evocarà el món dels concerts (pantalles de leds, focus mòbils…) La música se sustentarà en melodies i ritmes llatins (des de cadències populars d’origen ancestral al reggaeton més saborós i altres estils electrollatins). Un apartat musical i coreogràfic que dotarà de personalitat pròpia el muntatge allunyant-lo de l’estil Disney d’altres musicals.
En definitiva, una proposta fresca, atrevida i apetitosa, tant en la forma com en el contingut, que saciarà la fam voraç de grans i menuts. Un musical 100% pota negra.
Més enllà de l’interés de provocar una diversió feroç, l’espectacle plantejarà també sucoses lectures d’indubtable actualitat. El fet de canviar-li el sexe a les protagonistes confereix a la història una òptica femenina que ajudarà a fer-nos reflexionar sobre el sexisme encara predominant en la nostra cultura actual. L’esclavitud per la imatge i l’aparença, els rols tradicionals reforçats des de la nostra societat de consum, l’ús compulsiu de telèfons mòbils i xarxes socials, el tuf masclista d’algunes lletres de cançons, el bullying, l’alimentació… són temes que subjauen en la trama, i que l’espectacle posarà sobre la taula sense caure en el didactisme ingenu. Tot açò, servit amb un menú àgil, ple de saborosa música i suculentes rodanxes d’humor.
ESTRENA EN CASTELLÀ

Compra entrades

Cartell Yunke

Conjuro

de Yunke

Diumenge, 7 de maig, a les 19 h

La màgia de Yunke, amb el seu espectacle Conjuro és, sens dubte, una opció que deixarà en els espectadors una sensació que tardaran a oblidar. Els oferim des de números amb molta força i espectacularitat fins a tendres jocs, que faran les delícies de tot tipus de públic. Durant una hora i vint minuts Yunke ens presenta les seues últimes creacions màgiques. Els seus números de grans i xicotetes il·lusions ens causaran un ventall de sensacions que aniran de la incredulitat a la fascinació, passant per la incertesa i la tensió del moment, acompanyats a cada moment amb una força i un ritme impressionant.
És un espectacle únic a Espanya. Els espectadors formen part en tot moment d’aquest espectacle, el viuen de prop i el fan seu…. El veuran tant de prop que no crearan el que veuran.

Compra entrades

Cartell apadrina un valencia
Apadrina un valencià

amb Ferran Gadea

Diumenge, 14 de maig, a les 19 h

Viure en esta terra i mantindre el trellat és cada vegada més difícil. Per això, Ferran Gadea ha creat la fundació Apadrina un valencià, dedicada a millorar la vida dels habitants de la Comunitat a través d’una eina fonamental: l’humor.
Humor àcid sobre nosaltres, sobre la nostra manera de ser, d’expressar-nos, de divertir-nos … i també sobre les nostres contradiccions i debilitats, que no en són poques.
Evidentment, Apadrina un valencià és una ONG fictícia que sols existeix durant els 70 minuts que necessita Ferran per a presentar-la en societat. El que és ben cert és que els assistents se’n tornaran a casa amb un somriure a la cara.

Compra entrades

Col·laboren:

colaboradors1