Salüq


4-SALÜQ (cartell)
4-SALÜQ (1)
4-SALÜQ (2)
4-SALÜQ (3)
4-SALÜQ (4)
4-SALÜQ (5)

SINOPSI

Aina i Anna ens descobriran el viatge de Nür, una xiqueta que emprén de manera involuntària una gran odissea fugint del seu país. Impulsada pel vent de Salüq, recorrerà llocs que no havia vist mai, i transformarà tot el que trobe en el camí. Les seues preguntes seran un trampolí per a guiar-la fins a trobar una nova llar.

Salüq és un espectacle en què la poesia visual, la dansa, les arts plàstiques i les noves tecnologies es troben per a explicar la gran aventura d’una xicoteta heroïna.

VALORS PEDAGÒGICS

Salüq parla sobre la migració al Mediterrani a través dels ulls d’una xiqueta. Un viatge d’aventura, superació i esperança. Un cant a la vida que realça el coratge de tantes persones que emigren amb el somni d’aconseguir la quimera d’un món millor. La història de Nür ens suggerirà preguntes, a empatitzar i a valorar la realitat d’altres xiquets tan diferents de nosaltres, però tan iguals en el fons. Aina i Anna, a través dels elements artesanals utilitzats en escena, estimularan la creativitat i la imaginació dels més menuts.

FITXA TÈCNICA

Espectacle: Salüq
Companyia: Maquinant Teatre
Llengua: en valencià i castellà
De 6 a 12 anys: Educació Primària
Del 15 de gener al 2 de febrer del 2018
1 funció diària a les 10.30 h

VÍDEO

 

MATERIAL PEDAGÒGIC

Dossier didàctic Salüq