Programació Sala gener, febrer i març 2017


Diumenge, 15 de gener del 2017, a les 18 h

EL PRINCIPITO

El Principito és l’adaptació del clàssic universal que tots coneixem, un dels pocs textos que podem assaborir sent xiquets o adults, perquè ens tocarà el cor per les mateixes raons, o potser per raons diferents. Un viatge que parla de l’amistat, de la necessitat que tenim dels altres, i del fet positiu de ser diferent. Però, sobretot, parla de la infància com un valor que mai hauríem de perdre, de la llibertat de l’ésser humà per a elegir el seu propi camí i de la innocència.

Espectacle en castellà.
COMPAÑÍA COARTE PRODUCCIONES

Venda d’entrades

 

Diumenge, 29 de gener del 2017, a les 18 h

LAS CUATRO ESTACIONES

El cant dels ocells, el so del vent i altres fenòmens atmosfèrics és el que sentirem. I el que veurem, una sorprenent interpretació de la música a través de flors i animals que sorgixen del no-res, unes llums que apareixen dels instruments musicals, unes fulles de tardor que ballen al ritme de la música, una ballarina que és travessada per un paraigües i que desapareix. L’ambient natural de cadascuna de les estacions de l’any descrit per la magnífica composició de Vivaldi i interpretat per la màgia i la dansa.

Espectacle en castellà. Màgia
COMPAÑÍA TEATRO AVANTI

Venda d’entrades

 

Diumenge, 5 de febrer del 2017, a les 18 h

LLUNA, DOS I TRES!

Pau és una criatura entremaliada que està fins al pirri de rebre ordes dels majors. Amb l’ajuda del seu ós de peluix, Trasto, construirà una nau per a viatjar a la Lluna i fer allí un espai propi lliure d’ordes i límits.
Però a la Lluna no estarà sol. Allí coneixerà el Dos, un extraterrestre viatger atrapat en el satèl·lit, que li ensenyarà que un lloc diferent i desconegut no té per què ser pitjor que el que ja coneix. I també l’Antípodes, un estrany ésser desconfiat que s’ocupa de mantindre la Lluna neta.

Espectacle en valencià.
Duració aproximada: 60 minuts
COMPAÑÍA TEATRE DE L’ABAST

Venda d’entrades

 

Diumenge, 19 de febrer del 2017, a les 18 h

CUBS

Una caixa no és només un contenidor físic. Els cubs contenen històries, HISTÒRIES INFINITES. Es poden veure, tocar, ordenar, però quan les llances a l’aire…, qualsevol cosa pot passar. I en obrir-se, QUINA HISTÒRIA EIXIRÀ DEL SEU INTERIOR? Les mateixes caixes, els mateixos dibuixos, els mateixos objectes formen un únic univers que crea mons diferents en cada funció. I cada caixa, amb tots els objectes i titelles que conté, espera l’oportunitat de contar la seua història si és elegida per l’espectador.

Espectacle en valencià.
COMPAÑÍA BAMBALINA TEATRE PRACTICABLE

Venda d’entrades

 

Diumenge, 5 de març del 2017, a les 18 h

DOT

Laia s’ocupa d’esborrar qualsevol taca que aparega en la seua gran paret blanca. Quan Dot hi arriba, ella no s’imagina tot el que pot succeir. Amb una mica de màgia i molta imaginació, Dot i Laia emprendran un viatge a través de la música i el color. Només han d’unir els punts perquè comence la màgia.
Un sorprenent espectacle en què dansa, teatre, música i noves tecnologies es combinen per a oferir un trencaclosques màgic en el qual tot és possible.

Espectacle en valencià.
COMPAÑÍA MADUIXA TEATRE

 

Venda d’entrades

 

Diumenge, 26 de març del 2017, a les 18 h

ATRAPASUEÑOS

Tots sabem que els xiquets, quan dormen i somien, a voltes tenen malsons que no els deixen dormir i els fan despertar-se molt espantats. I és cert que, quan s’encén la llum, els malsons desapareixen. DESAPAREIXEN? NO!
S’escapen i pugen per les parets fins a les teulades, i podria ser terrorífic que els malsons vagaren solts entre els carrers, si no fóra perquè ells, els “Atrapasomnis” que vigilen els carrers a la nit, no deixen un malson solt.

Espectacle en castellà.
COMPAÑÍA LA TARTANA

Venda d’entrades

 

Preu de les entrades 6€.
Venda d’entrades en instanticket.es i en la taquilla de Sala L’Horta 1 hora abans de cada funció.

inst-ticket