Pirates, bruixots i altres bitxos


4-CARTELL PIRATES BRUIXOS I ALTRES BITXOS
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SINOPSI

Aquesta és la història de l’últim pirata que va navegar per aquesta zona. Però a ell no li agradava gens aquella feina, feia de pirata només per tradició familiar. Encara que el seu iaio havia sigut un dels pirates més importants de la història, allò que ell desitjava de veritat era escriure cançons i no pas anar pel món suportant aquell lloro xerraire ni buscar tresors.

A la nit, a alta mar, passava les hores escoltant música en un vell gramòfon, inventant històries i recordant la seua estimada, una xica molt valenta que vivia dins d’una capsa de música. De tots els secrets que tenia en el seu bagul aquell era el més ben guardat.

VALORS PEDAGÒGICS

“Pirates, bruixots i altres bitxos” és un concert multidisciplinari que inclou llegendes i contes il·lustrats amb imatges de vídeo, dibuixos animats i l’ús de la tecnologia (marca de la casa). Potencia el treball en valors i els transmet de forma oberta i reflexiva. Un espectacle que acull la diversitat i que vol afavorir la integració motivant actituds d’acostament a través de la cançó, la imatge, la llengua i la seua cultura.

FITXA TÈCNICA

Pirates, bruixots i altres bitxos
Companyia Pep López & Afònix Produccions (Catalunya)
Concert multidisciplinari en valencià i castellà
De 3 a 7 anys: Infantil i primer cicle d’Educació Primària
Del 9 al 18 de desembre del 2019
1 funció diària a les 10.30 h

VÍDEO

DESCÀRREGUES

Dossier espectacle

Material didàctic