L’Electe


Cartel l'Electe WEB-xicotet
4-L'ELECTE (5)
4-L'ELECTE (8)
4-L'ELECTE (6)
4-L'Electe 2
4-L'ELECTE (7)

SINOPSI

Un jove polític acaba de ser escollit president. En poques hores ha de pronunciar el seu discurs d’investidura però, cada vegada que l’assaja, un terrible tic deforma la seua cara de forma tant ridícula com hilarant. El psiquiatre només té unes poques hores per resoldre aquest aparent trastorn i evitar que el president electe faça un ridícul espantós en la seua primera compareixença.

“L’Electe” es converteix en una batalla entre el president i el psiquiatre. Què amaga cadascú? Quines són les veritables intencions d’un i altre? Quins fets de la nostra vida marquen el nostre futur i, sobretot, la nostra vocació? Política contra ciència, consciència contra aparença, poder contra poder.

 

VALORS PEDAGÒGICS

Sempre m’ha inquietat saber quines són les motivacions que mouen un individu, o indivídua, a ser president, o presidenta, del seu país. Una responsabilitat que la majoria de ciutadans de ben segur defugiríem. A banda de l’ambició de poder o els afanys legítims per millorar el món, sospite que hi ha altres motivacions.

“L’Electe” és una peça còmica en un acte sobre el president d’un país que el dia del seu discurs d’investidura descobreix els veritables motius que l’han empés fins ací.

Una comèdia dramàtica sobre els efectes de la política i les teràpies psiquiàtriques.

 

FITXA

L’Electe
Companyia: L’Horta Teatre (C. Valenciana)
Espectacle de teatre en valencià i castellà
De 12 a 18 anys: ESO i Batxillerat
De l’1 al 5 de febrer de 2021
1 funció diària a les 10.30 h

 

VÍDEO

PREMIS

DESCÀRREGUES