Le Fumiste


7-LE FUMISTE
7-LE FUMISTE (3)
7-LE FUMISTE (2)
7-LE FUMISTE (5)
7-LE FUMISTE (4)

SINOPSI

Hi ha alguna una cosa màgica en la relació entre els iaios i els néts. Ells tenen un passat i els xiquets un futur. És com si deixaren una xicoteta quantitat de fum del seu propi pot al dels seus néts. I a vegades el record és com el fum, marca una direcció

“Le Fumiste”, és un espectacle autobiogràfic que conta les històries autèntiques de la vida de Davel i la seua família. Els records dels iaios guardats en pots de cristall. Pots i gots que prenen cos i arriben a tenir ànima i vida pròpia. Dos iaios que van viure la guerra i la postguerra a Espanya, i que de seguida connectaran amb el quotidià, afectiu i emocional món de cada espectador.

Màgia, teatre d’objectes, circ i narració oral es posen al servei d’una història real, una història de vida.

VALORS PEDAGÒGICS

A partir de la premissa que el teatre i el circ són experiències emocionals que es barregen amb el recorregut escolar de cada alumne, contribuint així a construir el gust per les coses; “Le Fumiste” pretén fomentar la creativitat en l’esfera física i emocional de cada xiquet. Despertar el cos i la ment mitjançant l’exercici creatiu per a fomentar l’autoestima i la capacitat creativa, personal, que habita en cadascun de nosaltres i que sovint oblidem atendre per diversos motius.

FITXA TÈCNICA

Le Fumiste
Companyia Dondavel (França)
Espectacle de màgia i arts circenses en valencià i castellà
De 6 a 12 anys: Educació Primària
Del 3 al 7 de febrer del 2020
1 funció diària a les 10.30 h

VÍDEO

DESCÀRREGUES

Dossier espectacle

Material didàctic