Som_riure 2019 

10é ANIVERSARI DE SOM_RIURE

Som_riure, la mostra de teatre dirigida al públic jove i adult, compleix 10 anys i ho celebra presentant una programació centrada en la comèdia teatral i l’stand-up de qualitat amb segell valencià.

Amb la desena edició consolida aquesta proposta de Sala l’Horta, que manté com a objectiu fonamental, des de 2009, dibuixar un gran Som_riure als rostres del públic amb tres nits que aposten per l’humor i la reflexió.

 

compra d'entrades

 

EL NOM

Companyia Teatre Micalet

Dissabte 13 d’abril / 20 h

Vicent, a punt de ser pare per primera vegada als quaranta anys, és convidat a sopar amb Isabel i Pere, la seua germana i el seu cunyat, i Carles, un amic de la infància. Mentre esperen Anna, la companya de Vicent, conversen sobre la seua paternitat però quan, de sobte, li pregunten si ja ha escollit un nom per al xiquet, la seua resposta deixa a tots bocabadats i fa esclatar conflictes entre ells.
El nom és la versió en valencià d’aquesta divertidíssima i trepidant comèdia, representada amb èxit en altres països, que parla de la societat i les seues convencions amb un llenguatge mordaç, amb profunditat i molt d’humor.

 

Venda d’entrades 15€

 

 

NIT DE COMÈDIA

Comedy Plan

Dissabte 4 de maig / 20 h

Una nit de comèdia valenciana amb tres propostes hilarants:
Carol Tomás, un dels rostres habituals d’À Punt, on és còmica resident del programa Comediants i col·laboradora habitual d’Assumptes interns.
Patricia Espejo, reconeguda còmica que ha participat en espais tan importants com Central de Cómicos o Late Motiv amb els seus monòlegs irreverents.
Darío Piera és mag, mentalista, humorista i showman conegut pels seus sorprenents espectacles carregats de comèdia i diversió.

 

Venda d’entrades 10€

 

 

L’ELECTE (Preestrena)

L’Horta Teatre

Dissabte 18 de maig / 22.30 h

L’electe, la nova producció de l’Horta Teatre per a públic adult, és una peça còmica sobre el president d’un país que el dia del seu discurs d’investidura descobreix els veritables motius que l’han empés fins a eixe moment. Aquest espectacle reflexiona sobre les motivacions que mouen les persones a dirigir un govern. Una responsabilitat que la major part de la ciutadania defugiria i que, potser, amaga altres motivacions, més enllà de l’ambició de poder o dels afanys legítims per millorar el món.

 

Venda d’entrades 15€

 

Preu de l’abonament 3 espectacles 30€.
Venda d’entrades www.lhortateatre.com i en la taquilla de Sala L’Horta 1 hora abans de cada funció.