Som_riure 2018Preu de l’abonament 4 espectacles 35€.
Venda d’entrades www.lhortateatre.com i en la taquilla de Sala L’Horta 1 hora abans de cada funció.

compra d'entrades

1-EL FILL QUE VULL TINDRE (2)El fill que vull tindre

El Pont Flotant

Dissabte, 21 d’abril, a les 20h

Quan era xiquet m`era impossible imaginar-me a mi mateix com sóc hui. Estic a mig camí. Allunyat ja d`aquell xiquet que botava als bassals d`un descampat i massa lluny encara del iaio que seré algun dia i al que hui sóc incapaç de comprendre. Tinc una inquietant sensació d`estar al mig, d’estar molestant amb el meu obsessiu sentiment de responsabilitat.
“El fill que vull tindre” és una reflexió sobre l’educació i el paper del pares, dels iaios, dels mestres i dels fills en el procés d’aprenentatge. De la seua importància i del valor, la dificultat i l’esforç que requereix educar.
Una proposta no exempta d’autocrítica, d’humor, tendresa i ironia, que parla sobre els lligams emocionals amb els fills i amb els pares. Sobre com projectem en els altres les nostres pors, les nostres mancances o les nostres expectatives. De l’esforç que hem de fer per a comprendre els fills i també de la dificultat per a comprendre a les generacions passades.
Amb tres generacions en escena, El fill que vull tindre és un tribut de pares a fills i de fills a pares malgrat els retrets. Present, passat i futur es troben en escena per contar-nos històries que parlen, en definitiva, de la vida, de com estimem els nostres fills i els nostres pares i de com ens costa, de vegades, comunicar-nos.

Quin fill volia tindre el meu pare?
Quin fill voldria tindre jo?
Quin iaio voldria que fóra jo per al seu fill?
Quin pare haguera volgut tindre el meu fill?

Venda d’entrades 15€

2-NO ESTEM BÉ (2)No estem bé

amb Maria Juan i Eugeni Alemany

Dissabte, 5 de maig, a les 20h

“No estem bé” és el nou espectacle d’humor dels actors i còmics valencians Maria Juan i Eugeni Alemany. La d’Ontinyent i el de Sueca pugen per primera vegada junts dalt l’escenari amb una funció que és una barreja entre la ficció de la comèdia teatral, la proximitat del monòleg i la improvisació amb el públic.
Un show on, com molt bé diu el títol, els dos artistes reconeixen als espectadors que no estan bé i que, per això, qualsevol cosa és possible. Fins i tot, endur-se premis, perquè “No estem bé” és, sobretot, un espectacle on passar-s’ho bé té premi.
Amb “No estem bé” Maria i Eugeni aconsegueixen revolucionar el panorama teatral valencià al fusionar, per primera vegada, la comèdia teatral i el gènere del monòleg d’humor. Els dos referents valencians de l’entreteniment i la improvisació en directe junts, per primera volta, en una funció plena de situacions divertides i algunes extremadament delirants.

Venda d’entrades 12€

3-TU OTRO YO (2)

Tu otro yo

amb Toni Pons

Dissabte, 12 de Maig, a les 20h

On està el límit entre la realitat i la imaginació?
NO hi ha còmplices, NO hi ha actors, NO hi ha acords previs amb ningú, i aquesta autenticitat converteix cada funció en alguna cosa absolutament apassionant, no hi ha dos iguals. El que viuràs en cada minut, com a espectador o voluntari, quedarà gravat en la teua memòria emocional per sempre.
Toni Pons et mostrarà les increïbles capacitats de “Tu otro yo”. Mentalisme d’alt impacte en una atmosfera d’impossibilitat absoluta.
Si ho desitges, viuràs un autèntic tràngol hipnòtic on viuràs experiències increïbles, sempre des del més absolut respecte. Solament participen voluntaris i ningú és ridiculitzat en cap moment.
Un enfocament completament diferent de la hipnosi d’espectacle que va més enllà del pur entreteniment amb beneficis d’hipno-coaching per als voluntaris.
El que viuràs en cada minut, com a espectador o voluntari, quedarà gravat en la teua memòria emocional per sempre.
Tu decideixes si desitges VEURE o PARTICIPAR

Venda d’entrades 12€

4-SEPAREU-VOS, JUNTS!

Separeu-vos junts!

La Dependent

Dissabte, 26 de maig, a les 22.30 h

Júlia és una xiqueta que es fa gran ben d’hora perquè sent que ha de cuidar els seus pares i cerca allò que considera vital: que siga ella el nexe d’unió entre ells i no la raó de totes les disputes
“Separeu-vos, junts!”, recrea algunes de les situacions més habituals que viuen els xiquets quan els seus pares se separen. Una comèdia que parla de les relacions de parella i, sobretot, de les relacions de pares i fills, que condicionen absolutament la personalitat d’aquests darrers. Un dels molts casos de famílies de pares separats que refan les seues vides amb altres parelles i de com els xiquets s’han d’adaptar a una nova vida, a altres espais i persones.

Venda d’entrades 15€

Preu de l’abonament 4 espectacles 35€.
Venda d’entrades www.lhortateatre.com i en la taquilla de Sala L’Horta 1 hora abans de cada funció.