Programació sala octubre – desembre 2017


Diumenge, 22 d’octubre del 2017, a les 12 i a les 18 h

ALGODÓN

Perquè quan eixim de casa mirant el sol no veiem que tenim cels sempre nous. Paisatges de cotó canviants, únics, aeris.
Si ens detenim, veiem Violeta, un núvol alt flac i vanitós, o Gastó, gran gris i panxut. Núvols com a emocions engabiades en el nostre cor. Uns, alegres, grocs amb rajos de sol; altres, espantats, amb la por de la llum apagada. Cadascun amb el seu nom, el seu color, la seua emoció. Allà dalt viuen els habitants d’Algodón.

Espectacle en castellà. Per a bebés de 0 a 3 anys.
Tant els adults com els bebés hauran de treure la seua entrada
COMPANYIA ESCENA MIRIÑAQUE

Venda d’entrades

 

2-Hi havia una vegada el món (1.1)

Diumenge, 29 d’octubre del 2017
17.00 h Festa d’Inici de Temporada amb la CIA. LA FINESTRA NOU CIRC.
18.00 h Inauguració de la nova façana de Sala L’Horta
18.30 h Estrena de HI HAVIA UNA VEGADA EL MÓN
19.30 h Berenar per a tots els assistents

HI HAVIA UNA VEGADA EL MÓN

A partir d’uns viatgers molt particulars coneixerem les històries de quatre països tant diferents com apassionants: Jordània, la Xina, Groenlàndia i Kenya.
Quatre països molt especials per les seues cultures i els seus costums que ens donaran a conéixer quatre històries molt diferents, omplint així el nostre passaport amb rialles i coneixements a través de les estacions de l’any.

Espectacle en valencià. ESTRENA
COMPANYIA ESCENOART

Venda d’entrades

 

Diumenge, 12 de novembre del 2017, a les 18 h

BARRETS

“Allò va ser com despertar d’un somni, ningú sabia què havia passat. El vent bufava amb força i va començar a ploure…, però no era una pluja d’un matí d’hivern qualsevol, no… Era una pluja de barrets. Milers i milers de barrets de tots els colors, de totes les mides…”
I els Rodamons ens adonàrem d’este fet tan singular i del que va passar després. Dins d’aquells barrets no hi havia conills, però sí històries, músiques i cançons, algun somni i un poc de joc… Una història, un color, una forma, una sensació, un sentiment…

Espectacle en valencià.
Duració aproximada: 60 minuts
COMPANYIA RODAMONS TEATRE

Venda d’entrades

 

Diumenge, 26 de novembre del 2017, a les 18 h

LUNATICUS CIRCUS

Són temps difícils per a tres rodamons sense treball que passegen sense rumb a la recerca d’alguna oportunitat per a escapar de les seues penúries. La casualitat, o potser el destí, fa que es troben amb una vella caravana abandonada. Estos tres perdedors uniran les seues forces per a transformar l’oblidada caravana en un xicotet circ i, amb un arravatament d’ingenuïtat, jugaran a convertir-se en artistes improvisant números amb més entusiasme que encert. El resultat és un circ fràgil i imperfecte, però fresc i atrevit, ple de vitalitat i sorpreses amb el qual podran iniciar una nova aventura vital, i junts fer realitat els seus somnis.

Espectacle en castellà.
COMPANYIA TEATRO PARAÍSO

Venda d’entrades

 

Diumenge, 3 de desembre de 2017, a les 12 i a les 18 h

SIMÓN QUITA Y PON

“Simón quita y pon” és un espectacle tendre, juganer i musicalment poètic. A manera de *puzle, es construeix un món de sentits. De manera lúdica, es disfressen les paraules, els poemes i les notes musicals. Un viatge al naixement d’una cançó, d’un poema, d’un moviment, d’un ÉSSER que, en principi, només era un punt, però QUIN PUNT! És un punt. Un punt redó. Redó com una panxa, com un cul, un cap. Com un globus, com una piga, una pompa, la lletra o, com una bala, un ou fregit, un caramel. Com un pésol gegant. Com la lluna plena. Però no és la lluna, tampoc un pésol, ni un caramel, ni un ou fregit, ni una bala, ni la lletra o, ni una pompa… Ell és Simón… “Un Simón de quita y pon”.

Espectacle en castellà. Per a bebés a partir de 6 mesos.
COMPANYIA CARIOCA

Simónquita y pon

 

Venda d’entrades

 

Diumenge, 17 de desembre del 2017, a les 18 h

SAFARI

Pinyot i Carabassot ens expliquen el conflicte en què s’han trobat immersos en la sabana, on es troben després d’haver rebut la notícia de la misteriosa desaparició del lleó. En la seua tasca d’investigació interpel·len la girafa, el mico, l’elefant, el cocodril…, i en plena aventura topen amb el lleó, capbaix i pensatiu, que no sap rugir. Amb la ferma voluntat de resoldre el cas i ajudar-lo, els intrèpids investigadors miraran d’esbrinar els motius del seu pesar. Per què el cocodril i la resta d’animals s’encaboten a ultratjar el lleó? Què caldrà fer perquè el rei de la sabana s’envalentisca?

Espectacle en valencià.
COMPANYIA LA BALDUFA

Venda d’entrades

 

Preu de les entrades 7€.
Venda d’entrades www.lhortateatre.com  i en la taquilla de Sala L’Horta 1 hora abans de cada funció.

banner_lhorta val