Programació sala gener – abril 2018


Diumenge, 14 de gener del 2018, a les 18 h

LES 3 PORQUETES. Un musical ferotge!

LES 3 PORQUETES és un espectacle musical per al públic infantil i familiar que posa en escena una sorprenent i divertida revisió del clàssic infantil “Els tres porquets”. En la nostra proposta, el llop és un ídol de la cançó i les tres porquetes, les seues fans número 1. El banquet, per tant, està servit. No obstant això, més d’una sorpresa en esta trepidant aventura farà que res passe segons el que s’havia previst.
LES 3 PORQUETES és en definitiva, una proposta fresca, atrevida i abellidora, tant en la forma com en el contingut, que satisfarà la fam voraç de menuts i grans.

Espectacle en valencià. ESTRENA
COMPANYIA L’HORTA TEATRE & EVENTIME PRODUCCIONES

Venda d’entrades

 


Diumenge, 28 de gener del 2018, a les 18 h

SALÜQ

Aina i Anna ens descobriran el viatge de Nür, una xiqueta que emprén de manera involuntària una gran odissea fugint del seu país. Impulsada pel vent de Salüq, recorrerà llocs que no havia vist mai, i transformarà tot el que trobe en el camí. Les seues preguntes seran un trampolí per a guiar-la fins a trobar una nova llar.
Salüq és un espectacle en què la poesia visual, la dansa, les arts plàstiques i les noves tecnologies es troben per a explicar la gran aventura d’una xicoteta heroïna.

Espectacle en valencià. ESTRENA
COMPANYIA MAQUINANT TEATRE

Venda d’entrades

 

Diumenge, 4 de febrer del 2018, a les 18 h

PER TERRA DE DRACS

La Martina i el Dídac, remenant calaixos, troben un llibre sobre dracs i altres éssers mitològics, i junts decideixen investigar què hi ha de cert en tot allò. Un espectacle de cançons de participació amb contes curts on s’uneixen els contes tradicionals i d’autor sobre dracs i éssers mítics de diferents indrets del planeta amb les cançons i la música, els dibuixos animats i el descobriment d’instruments musicals molt allunyats de la nostra cultura, amb aplicació d’imatges i estímuls visuals.

Espectacle en valencià.
COMPANYIA AFÒNICS PRODUCCIONS & PEP LÓPEZ

Venda d’entrades

 

Diumenge, 18 de febrer, a les 12 i 18 h

AQUAREL·LA

Aquarel·la és un espectacle adreçat als infants de bressol, que juga amb els colors, la llum, els sons i la paraula. Desenvolupa un seguit de xicotetes històries que estimulen els sentits a un ritme tranquil, ple de canvis i sorpreses, amb una gran riquesa de llenguatges plàstics, paraules, estímuls sonors i música amb l’aigua com a element d’enllaç.
Aquarel·la és un espectacle que estableix una relació propera amb els més menuts i que estimula els sentits i la imaginació d’aquests.

Espectacle en valencià. Per a bebés de 0 a 3 anys.*
COMPANYIA FES-T’HO COM VULGUIS

Venda d’entrades

 

Diumenge, 4 de març del 2018, a les 18 h

EN ELS NÚVOLS

En els núvols és la història del meu amic. El meu amic de vegades se sent diferent. El meu amic de vegades sortiria surant com un globus i es colaria en l’univers. El meu amic té un amic que és un núvol. El meu amic està molt sol, i al mateix temps li surten els amics sense pensar-ho.
En els núvols és una obra de llum i colors sobre ovelles i gats negres, on les bombolles de sabó es converteixen en titelles i on la imaginació s’apropia de tot quan la realitat et gira l’esquena. Estigueu atents als vostres somnis.

Espectacle en valencià.
COMPANYIA LA NEGRA

 

Venda d’entrades

 

Diumenge, 15 d’abril del 2018, a les 12 i 18 h

AIGUA

Mitjançant les carícies, balls, cançons, música i contes, Pau i Anna se submergiran al món de la imaginació. Vaixells de paper, ones de mar, gotes d’aigua, núvols i llunes, seran els personatges d’aquesta tendra història plena de màgia. La sorpresa, l’alegria, el cabreig i la calma navegaran pel món intern de Pau i Anna, trobant‐se en una dansa d’emocions que seduirà la mirada del bebé.
Aigua, un plantejament naturalista i realista. Generador d’un clima seré, proper i sensible. Un joc d’energies i emocions que fa als bebés els vertaders protagonistes.

Espectacle en valencià. Per a bebés de 0 a 3 anys.*
COMPANYIA LA LIANTA TEATRE

Venda d’entrades

 

Preu de les entrades 7€.
Venda d’entrades www.lhortateatre.com i en la taquilla de Sala L’Horta 1 hora abans de cada funció.

*Per als espectacles de bebés tant els adults com els xiquets hauran de treure la seua entrada.

banner_lhorta val