La bambolla de Júlia


La bambolla de Júlia
3-La Bambolla de Júlia 2
3-LA BAMBOLLA DE JÚLIA (1)
3-LA BAMBOLLA DE JÚLIA (3)
3-LA BAMBOLLA DE JÚLIA (4)
3-LA BAMBOLLA DE JÚLIA (5)

SINOPSI

Júlia és una xiqueta que s’amaga dins d’una bambolla de silenci, que sofreix per com la tracten els seus companys a l’escola, per sentir-se diferent, per ser tractada d’una manera que no arriba a entendre. Però Júlia també somia, somia i pinta. I és en l’Art de la pintura on trobarà l’eixida i la paraula que necessita per poder ser lliure i trobar el seu lloc.

L’assetjament escolar a través dels ulls d’una xiqueta. Un viatge al seu món interior i al món que l’envolta. Una història de superació que ens convida a plantejar-nos moltes preguntes.

 

VALORS PEDAGÒGICS

L’assetjament escolar és una situació injusta que està present a moltes escoles. Un desequilibri de poder que influirà en el creixement i en l’evolució dels xiquets i xiquetes que el pateixen. A “La bambolla de Júlia” pretenem que xiquetes i xiquets des d’una edat primerenca compten amb ferramentes perquè reconeguen el que els està passant, que puguen expressar allò que senten i que troben eixides d’aquesta situació.

La història de Júlia els portarà als espectadors a fer-se preguntes sobre una realitat que viuen diàriament als seus col·legis. Jul i Júlia, a través dels jocs de llums i ombres, de les il·lustracions i la dansa, estimularan la creativitat i la imaginació de totes les persones que viatgen amb elles.

 

FITXA

La bambolla de Júlia
Companyia: Maquinant Teatre (C. Valenciana)
Espectacle de teatre i dansa en valencià i castellà
De 8 a 12 anys: Primer i segon cicle d’Educació Primària
Del 18 al 29 de gener de 2021
1 funció diària a les 10.30 h

 

VÍDEO

PREMIS

DESCÀRREGUES