Horta


3-HORTA (2)
3-HORTA (3)
3-HORTA (4)
3-HORTA (5)
3-HORTA (6)
3-HORTA (7)
3-HORTA (8)

SINOPSI

El iaio està trist. Es pensa que l’asfalt acabarà amb l’horta i les seues històries i ningú no cuidarà dels seus camps quan ell no estiga. Però les seues nétes, Joana i Esther, no ho permetran! Ensenyaran els xiquets que vinguen al teatre a preparar la terra, plantar verdures de temporada i la millor tècnica per a regar, igual que els ho va ensenyar el seu iaio a elles quan eren menudes. I a més… compartiran el secret millor guardat de la iaia i del iaio… Arromangueu-vos i ajudeu Joana i Esther a demostrar al seu iaio que el futur també és “Horta”!

VALORS PEDAGÒGICS

“Horta” és un espectacle que recupera els valors arrelats a la terra i als costums valencians més genuïns i ancestrals, tot contemporitzant-los i adaptant-los als interessos i els coneixements dels més menuts. Un recorregut itinerant a través dels diferents espais del teatre transformats en “Horta”, on els sentits i els xiquets seran els protagonistes: tocar la terra, escoltar i cantar cançons, descobrir històries i objectes antics o olorar herbetes.

El camp és part de la nostra tradició i el nostre futur i, qui sap, si els xicotets espectadors que vinguen hui a vore “Horta” seran els grans enginyers agrònoms del futur!

FITXA TÈCNICA

Horta
Companyia L’Horta Teatre
Espectacle en valencià
De 3 a 7 anys: Infantil i primer cicle d’Educació Primària
Del 26 de novembre al 21 de desembre del 2018
Del 7 al 25 de gener del 2019
2 funcions diàries a les 10.00 h i a les 11.30 h
*Aforament reduït a 80 espectadors per funció