Clásicos Excéntricos


5B-CLÁSICOS EXCÉNTRICOS_CASTELLÀ
Campanófono 1
resized_Vasos
5-CLÁSICOS EXCÉNTRICOS (1)
resized_Clásicos 2 Alta
5-CLÁSICOS EXCÉNTRICOS (2)

SINOPSI

Qui va dir que la música clàssica era avorrida?

“Clásicos Excéntricos” farà gaudir de la bellesa de les peces universals que s’interpreten a través de l’humor, la sorpresa i l’atractiu visual i sonor que aporten els instruments insòlits com la Bocicleta Perifónica, el xerrac musical, el Vidriolín Copodivarius, el Destilarmonium Percutent en Do per a Tres o El Campanòfon Sostinent de Cua.

Un desconcert de gala divertidament seriosa amb un repertori mezzo forte triat de les partitures clàssiques més selectes, moviment alegretto i moments de sonata muntada. El públic haurà de ficar-se corxeres en les butxaques per a no elevar-se metrònom i mig del terra.

 

VALORS PEDAGÒGICS

Un concert didàctic amb un enfocament diferent: acostar la música clàssica al gran públic a través de l’humor, la sorpresa i el gaudi visual. Un espectacle musical amb posada en escena teatral que derroca els murs del formal per a fer de l’ocasió un moment d’intens gaudi i aprenentatge.

L’objectiu principal és despertar en l’alumnat una inquietud per la música clàssica, amb una aproximació poc convencional, hilarant, excèntrica i inoblidable. Un recorregut per peces dels més rellevants compositors de la història de la música, presentat i executat de manera insòlita, amb instruments sorprenents i divertits amb una combinació de clown, teatre i música en directe.

 

FITXA

Clásicos Excéntricos
Companyia: Lapso Producciones (Andalusia)
Concert didàctic en castellà
De 6 a 12 anys: Educació Primària
Del 8 al 12 de febrer de 2021
1 funció diària a les 10.30 h

 

VÍDEO

PREMIS

DESCÀRREGUES