Cirque Déjà Vu


3-CARTELL CIRQUE DÉJÀ VU
3-CIRQUE DÉJÀ VU (1)
3-CIRQUE DÉJÀ VU (2)
3-CIRQUE DÉJÀ VU (3)
3-CIRQUE DÉJÀ VU (4)
3-CIRQUE DÉJÀ VU (5)
3-CIRQUE DÉJÀ VU (6)

SINOPSI

“Cirque Déjà Vu” és la història de Fausto i Anselmo, dos padrins, dos comediants, dos pallassos, dos amics… Diàriament recorden amb nostàlgia els seus temps de glòria, la duresa de la seua feina i els seus amors. Records que els faran comprendre que, amb els anys han mantingut un tresor molt ben guardat: la seua amistat.
Un matí qualsevol, els records comencen a esvair-se per a Anselmo. Té una malaltia neurodegenerativa, té Alzheimer. Mai més serà com abans.
Nostàlgia i humor es barregen per fer un homenatge a la vellesa i a l’amistat.

VALORS PEDAGÒGICS

Amb “Cirque Déjà Vu” es pretén despertar el respecte cap a la gent gran, posar en relleu el valor de l’amistat i, a la vegada, contribuir a interessar els xiquets i xiquetes en l’art circense i en la conservació de tradicions i jocs antics.

L’edat dels xiquets i xiquetes, els seus interessos i les seues vivències personals –sobretot en el cas de l’Alzheimer- ens condicionarà en gran manera l’enfocament cap a les activitats que podrem realitzar, tant abans com de després d’anar al teatre. S’ofereixen possibilitats de reflexió i de treball relacionades amb els temes que es deriven del relat: el fet de ser gran, el passat, l’amistat i en un altre ordre, el circ.

Val la pena aprofitar l’ocasió que ens brinda l’obra per promoure el diàleg i el debat entre l’alumnat, fent-los expressar els seus sentiments, manifestar les seues opinions i així ajudar a conformar el seu caràcter, la seua personalitat.

FITXA TÈCNICA

Cirque Déjà Vu
Companyia La Baldufa Cia. de Comediants (Catalunya)
Espectacle de teatre en valencià i castellà
De 8 a 12 anys: Segon i tercer cicle d’Educació Primària
Del 2 al 5 de desembre del 2019
2 funcions diàries a les 10.00 h i a les 11.30 h

VÍDEO

DESCÀRREGUES

Dossier espectacle

Material didàctic