Benvinguts


BENVINGUTS A LA VOSTRA SALA!

Presentació

Aprenem junts. Gaudim junts. Eduquem junts.

Sala L’Horta porta oferint al llarg de dèsset temporades una programació variada i de qualitat. Des de la seua creació en 1995, tracta de ser referent en el teatre per a xiquets i xiquetes complementant el treball realitzat en les campanyes escolars i reforçant la seua posició com a sala d’exhibició oberta al públic en general. En la passada temporada 2016/2017 més de 16.000 espectadors van passar per la nostra sala.

Enguany complim la majoria d’edat (ja són XVIII edicions) i per això us hem preparat una programació de qualitat, interessant, atractiva i variada amb muntatges específicament recomanats i dirigits als diferents cicles escolars i edats. La campanya escolar Sala L’Horta 2017/2018 Teatre dels xiquets ofereix una programació dirigida també en favor de la inclusió social de la infància més desfavorida, en possibilitar i facilitar l’accés a tots els xiquets i xiquetes sense distinció de raça, gènere, religió o discapacitat, tant física com psíquica.

Per a nosaltres es tracta d’una cerca contínua d’espectacles de qualitat que desenvolupen la creativitat i la imaginació dels i les alumnes. Creiem que el teatre és un element pedagògic molt eficaç, tant per a l’anàlisi de conductes socials, incentivant la reflexió i el debat, com per a potenciar la capacitat empàtica i reforçar actituds solidàries, de convivència i tolerància.

Perquè el nostre objectiu principal és ajudar-vos a formar xicotetes persones que pensen, que imaginen, que senten, que s’emocionen, que socialitzen, que respecten… En fi, volem ajudar-vos a fer que troben la felicitat!

Què us pareix? Us animeu?

L’equip de Sala L’Horta

Allò que heu de tindre en compte

A Sala L’Horta ens agrada que gaudiu intensament de l’experiència de vindre al teatre; i com que no volem que us preocupeu de massa coses, nosaltres ens encarreguem de tot. És per això que només us demanem que poseu especial atenció sobre quatre aspectes importants:

El respecte per les instal·lacions, el respecte per la resta de companys i companyes, el silenci i, sobretot, la puntualitat. Aquests valors són molt importants per a garantir el bon funcionament de les sessions i la bona convivència amb la resta d’escoles amb qui coincidireu en la vostra visita al teatre. Per això, us preguem que tracteu d’arribar amb un mínim de 15 minuts d’antelació per no fer endarrerir l’inici de l’espectacle.

Si ho complim, tots guanyem.

Moltes gràcies!