Bola


7A-BOLA_VALENCIÀ
7-Bola 2
7-BOLA (5)
7-BOLA (1)
7-BOLA (6)
7-BOLA (8)

SINOPSI

Els personatges de “Bola”, Glòria i Pau seran Bola i Cub. No es coneixen, no saben res un de l’altre però hauran de conviure al mateix espai: un quadre. És així com descobriran plegats les característiques i les diferències de diferents objectes geomètrics i davant d’ells apareixeran infinites possibilitats de joc.

 

VALORS PEDAGÒGICS

“Bola” tracta de la geometria de l’espai, de la forma de les coses que ens envolten.

Entre els 0 i els 3 anys aprenem el que és essencial per a la nostra futura autonomia, tenim molta feina a fer, hem de relacionar-se amb els altres, amb l’espai, amb els objectes. Descobrim la similitud i la diferència entre els llocs i els objectes amb els quals estem en contacte diàriament.

Durant el procés, ens han inspirat referents com Piet Mondrian, Hilma af Klint o Vasily Kandinsky, tots ells emmarcats dins el corrent de l’art abstracte. L’abstracció treballa amb colors i formes que ajuden a inventar noves formes d’expressió. L’art abstracte s’allunya de la representació d’imatges reconeixibles per a crear noves possibilitats més objectives.

El joc és el nostre punt de partida. Com a inspiració, els jocs de construcció que bé coneix el nostre xicotet públic. Forma, color i llum són les principals ferramentes d’aquesta creació.

 

FITXA

Bola
Companyia: L’Horta Teatre (C. Valenciana)
Espectacle de proximitat dirigit a les escoles infantils
De 0 a 3 anys: Primer cicle d’Educació Infantil
Del 19 d’abril al 14 de maig de 2021
1 funció diària a les 10.30 h

 

VÍDEO

PREMIS

DESCÀRREGUES