Benvinguts


BENVINGUTS A LA VOSTRA SALA!

Presentació

Aprenem junts. Gaudim junts. Eduquem junts.

Sala L’Horta porta oferint al llarg de díhuit temporades una programació variada i de qualitat. Des de la seua creació en 1995, tracta de ser referent en el teatre per a xiquets i xiquetes complementant el treball realitzat en les campanyes escolars i reforçant la seua posició com a sala d’exhibició oberta al públic en general. En la passada temporada 2017/2018 vora 20.000 espectadors van passar per la nostra sala convertint-nos en la sala privada amb major volum d’escolars de la Comunitat Valenciana.

Enguany celebrarem la que serà la XIX edició de la Campanya Escolar Teatre dels Xiquets i per això us hem preparat una programació de qualitat, interessant, atractiva i variada amb muntatges específicament recomanats i dirigits als diferents cicles escolars i edats i per primera vegada oferirem un espectacle dirigit especialment per als alumnes de primer cicle d’educació infantil.

Per a aquesta XIX edició hem apostat també per la proximitat i la interacció entre l’espectador i l’escena i és per això que hem programat dos espectacles molt propers amb un aforament reduït que permeta ubicar el públic al propi escenari i possibilitar que aquesta proximitat establisca un vincle molt especial entre els actors, la història i el públic.

La campanya escolar Sala L’Horta 2018/2019 Teatre dels xiquets ofereix també una programació dirigida en favor de la inclusió social de la infància més desfavorida, en possibilitar i facilitar l’accés a tots els xiquets i xiquetes sense distinció de raça, gènere, religió o discapacitat, tant física com psíquica.

Per a nosaltres es tracta d’una cerca contínua d’espectacles de qualitat que desenvolupen la creativitat i la imaginació dels i les alumnes. Creiem que el teatre és un element pedagògic molt eficaç, tant per a l’anàlisi de conductes socials, incentivant la reflexió i el debat, com per a potenciar la capacitat empàtica i reforçar actituds solidàries, de convivència i tolerància.

Perquè el nostre objectiu principal és ajudar-vos a formar xicotetes persones que pensen, que imaginen, que senten, que s’emocionen, que socialitzen, que respecten… En fi, volem ajudar-vos a fer que troben la felicitat!

Què us pareix? Veniu a viure el teatre amb nosaltres?

L’equip de Sala L’Horta

Allò que heu de tindre en compte

A Sala L’Horta ens agrada que gaudiu intensament de l’experiència de vindre al teatre; i com que no volem que us preocupeu de massa coses, nosaltres ens encarreguem de tot. És per això que només us demanem que poseu especial atenció sobre quatre aspectes importants:

El respecte per les instal·lacions, el respecte per la resta de companys i companyes, el silenci i, sobretot, la puntualitat. Aquests valors són molt importants per a garantir el bon funcionament de les sessions i la bona convivència amb la resta d’escoles amb qui coincidireu en la vostra visita al teatre. Per això, us preguem que tracteu d’arribar amb un mínim de 15 minuts d’antelació per no fer endarrerir l’inici de l’espectacle.

Si ho complim, tots guanyem.

Moltes gràcies!