Barrets


1-BARRETS (cartell)
1-BARRETS (1)
1-BARRETS (2)
1-BARRETS (3)
1-BARRETS (5)
1-BARRETS (4)
1-BARRETS (6)

SINOPSI

“Allò va ser com despertar d’un somni, ningú sabia què havia passat. El vent bufava amb força i va començar a ploure…, però no era una pluja d’un matí d’hivern qualsevol, no… Era una pluja de barrets. Milers i milers de barrets, de tots els colors, de totes les grandàries…”

I els Rodamons ens adonàrem d’este fet tan singular i del que va passar després. Dins d’aquells barrets no hi havia conills, però sí històries, músiques i cançons, un poc de somni i un poc de joc… Una història, un color, una forma, una sensació, un sentiment…

VALORS PEDAGÒGICS

Al voltant del barret hem trobat jocs tradicionals, cançons populars, i fins i tot tècniques per a millorar la comunicació i la creativitat. Podem dir que cada barret té un color diferent que representa un personatge amb una manera de pensar molt concreta per a prendre decisions i explorar noves idees. En Barrets, la música, les cançons i els instruments tenen un apartat molt interessant i important. La música és l’expressió artística dels sentiments, és un art que qualsevol pot gaudir, una forma de comunicació, una fórmula per a passar-ho bé i aprendre!

FITXA TÈCNICA

Espectacle: Barrets
Companyia: Rodamons Teatre
Llengua: en valencià
De 6 a 10 anys: Primer i segon cicle d’Educació Primària
Del 6 al 24 de novembre del 2017
1 funció diària a les 10.30 h

VÍDEO

MATERIAL PEDAGÒGIC

Dossier didàctic Barrets