Adéu Peter Pan


5-Cartell ADÉU PETER PAN
xavirue
xavirue
xavirue
xavirue

SINOPSI

A Maria, una nena amb molta imaginació, li encanten els contes, històries i aventures que li explica el seu iaio, amb el qual passa totes les vesprades jugant a ser Peter Pan.

Però de sobte, una nit, els xiquets perduts s’enduran a Maria de la seua habitació cap al País de Mai Més. Aleshores, les aventures les viurà en primera persona. Els pirates, la campaneta, els indis i tot l’imaginari que va escriure en James Matthew Barrie passaran a formar part de la seua realitat.

VALORS PEDAGÒGICS

Una història molt tendra en la qual es plasma una realitat actual: les relacions familiars, especialment entre avis i néts, la mort, els rols masculins i femenins, la imaginació, l’amor i la necessitat de no perdre la il·lusió.

Amb aquests elements realitzarem una relectura de la història, i sota una nova mirada, actual i transformadora, però que manté l’esperit original, reivindicarem una cosa tan important com la necessitat de jugar. Allò que tots els infants, i també els adults, hem de fer, i que massa sovint oblidem atabalats per les obligacions del dia a dia.

FITXA TÈCNICA

Adéu Peter Pan
Companyia Festuc Teatre (Catalunya)
Espectacle de teatre en valencià i castellà
De 6 a 10 anys: Primer i segon cicle d’Educació Primària
Del 20 al 23 de gener del 2020
2 funcions diàries a les 10.00 h i a les 11.30 h

VÍDEO

DESCÀRREGUES

Dossier espectacle

Material didàctic