Sobre l’associació

L’Associació Cultural Grup de Teatre l’Horta, és una de les formacions teatrals més veteranes de la Comunitat Valenciana. Quaranta-dos anys de presència en el panorama teatral valencià avalen la nostra trajectòria.

L’any 1974 va començar com un Grup de Teatre Independent de caràcter “amateur” i ha anat evolucionant passant a ser una organització teatral que combina la producció, distribució i exhibició d’espectacles professionals, amb el manteniment del caràcter cívic-cultural que emana de la seua acta fundacional. Des del primer moment però, teníem clars els objectius: En 1985 compràrem un solar i en 1994 inauguràvem el nostre propi teatre a Castellar-l’Oliveral. Dit així, són un parell de frases, però va suposar un esforç titànic.

Fins a la constitució l’any 2007, de l’empresa l’Horta Teatre, tota l’activitat de producció i distribució d’espectacles teatrals de caràcter professional era gestionada per l’A. C. Grup de Teatre l’Horta que també gestionava de forma directa la Sala L’Horta i les campanyes de teatre infantil.

Gran festa d’inici de temporada

El dia 29 d’octubre en el qual vam preparar una FESTA d’INICI DE TEMPORADA per a donar-vos la benvinguda, amb animacions i activitats per a tots els xiquets i xiquetes, números de circ amb xanquers, pallassos, malabaristes i acròbates de la Cia. La Finestra Nou Circ i amb l’estrena de l’espectacle Hi havia una vegada el món de la companyia Escenoart. Rematarem la jornada amb un berenar per a tots els assistents.